Bigbankkilta isot kulutusluotot nopeasti

Bigbankilta voit hakea isompaa luottoa, johon et tarvitse vakuuksia, mutta luotonantaja toisin vaatii säännöllisiä kuukausituloja vähintään 1200€. Yhdelle hakijalle Bigbank voi myöntää jopa 50 000€ luottoa ja kahdelle hakijalle, jotka tekevät yhteishakemuksen luottoa voidaan myöntää aina 20 000€ asti. Bigbankin myöntämän luoton takaisinmaksuaika on myös pitkä, jopa 72-120 kuukautta.

Talletusten korko vaihtelee talletusajan ja lainasumman mukaan, mutta vuosikorkona voi olla 8,9% esimerkiksi. Bigbankkiin voi tehdä myös yli vuoden mittaisia ja yli 1000€ suuruisia määräaikaistalletuksia. Asiakkaan on mahdollista valita, haluaako hän määräaikaistalletuksen ajaksi 1-120 kuukautta vai 2-10 vuotta. Talletuksen koron määrä on riippuvainen talletuksen määrästä ja talletusajasta.

Luottoa Bigbank myöntää yli 22-vuotiaille henkilöille, jolla on vakituinen asuinpaikka Suomessa sekä vähintään pysyvä oleskelulupa. Hakijalla tulee olla lisäksi vähintään 1200€ suuruiset kuukausitulot. Luotonantaja tarkastaa myös luottotiedot ja maksuhäiriömerkintä luottotiedoissa estää luotonmyöntämisen.

Tutustu Bigbankiin

Luotonhakemuskaavake on täytettävissä verkkosivuilla. Kun se on täytetty ja tarvittavat tulotodistukset lähetetty ja luotonantaja on käsitellyt hakemuksen, asiakas saa alustavan luottopäätöksen sähköpostiin. Sen voi allekirjoittaa sähköisellä allekirjoituksella. Luoton takaisinmaksu tapahtuu kuukausittain erissä.

Jos asiakas haluaa nostaa määräaikaistalletuksen ennen määräajan loppumista, se onnistuu, kun asiakas maksaa tietyn prosenttiosuuden määräaikaistalletuksen määrästä Bigbankille. Kaikki lisäpalvelut, hinnastot ja luottosopimukset löytyvät Bigbankin sivuilta.

Mahdollista on ottaa myös yhteyttä asiakaspalveluun ja kysyä lisää luotoista tai talletuksista.

Uusimpia vaihtoehtoja on myös Luottoheti.fi palvelu, josta saat luoton nopeammin tilillesi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *