Vippi luotto

Vippi.org luotto tarjoaa asiakkailleen nopeaa apua akuuttiin ja äkilliseen rahapulaan. Lainaa on mahdollista saada 2000 – 4000 euroa ja maksuaikaa 12 – 24 kuukautta. Maksuaika on lainaa hakevan henkilön itse valittavissa.

Lainaa saadakseen hakijan ei tarvitse hankkia minkäänlaisia takaajia tai vakuuksia lainalleen. Riittää, että hakija on vähintään täyttänyt 21 vuotta. Hakijan on oltava luottokelpoinen Suomen kansalainen.

Lainahakemuksia voi tehdä 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä. Palvelu on avoinna arkisin kello 09:00 – 21:00 ja lauantaisin kello 11:00 – 19:00. Saapuneita lainahakemuksia käsitellään palvelun aukioloaikoina. Mikäli lainahakemus jätetään esimerkiksi maanantai-iltana kello 22:00, käsitellään hakemus seuraavana aamuna kello 09:00.

Ensimmäistä kertaa palvelusta lainaa hakevat henkilöt rekisteröityvät ja tunnistautuvat palveluun. Tunnistautumiseen tarvitaan verkkopankkitunnuksia. Rekisteröinnin ja tunnistautumisen yhteydessä lainaajalle annetaan oma henkilökohtainen PIN-koodi, jonka avulla jatkossa rahan lainaaminen on huomattavasti helpompaa. Jatkossa rahan lainaaminen on mahdollista yksinkertaisesti lähettämällä tekstiviesti.

Hae lainaa tästä!

Lainanhakijan on oltava iältään 21-70-vuotias ja hyvin raha-asiat hoitanut henkilö. Lainaa hakevan luottotiedot tarkistetaan Suomen Asiakastieto Oy:n tietokannasta ja henkilötiedot väestötietojärjestelmästä. Lainapäätöksestä ilmoitetaan hakija matkapuhelimeen tekstiviestinä. Päätöksen ollessa myönteinen, siirretään rahat asiakkaan käyttöön nopeasti palvelun aukioloaikoina, käytännössä rahat ovat käytettävissä muutamassa minuutissa.

Haettu laina maksetaan takaisin luottosopimuksessa sovituin maksuerin. Vippi luotto toimittaa asiakkaalle laskun, jolla maksuerä voidaan maksaa suoraan pankkiin. Lainanhakijalla on oikeus maksaa lasku ennen eräpäivää, sovittua maksuerää suurempi summa tai haluttaessa vaikka koko loppulaina kerralla. Jos laina maksetaan pois ennen sovittua maksuaikataulua, ei tästä aiheudu lainaajalle minkäänlaisia lisäkuluja. Pääoman ja korkokulujen lisäksi lainaaja maksaa lainasta yksilöidyn toimitusmaksun ja mahdollisesta maksujärjestelystä aiheutuvat kustannukset. Lainasta peritään kiinteää vuosikorkoa avoimena olevalle lainan pääomalle. Ellei luottosopimuksessa mainita muuta, on nimelliskorko lainalle 19%. Korko lasketaan todellisten päivien mukaan käyttäen jakajana 365/365:tta.

Jos lainattu summa on 2000 euroa ja sen haluaa maksaa takaisn kahden vuoden maksuajalla,on kuukausittain maksettava summa ainoastaan 148 euroa. Lainaa hakiessa kannattaa kuitenkin aina pyrkiä valitsemaan mahdollisimman lyhyt laina-aika jotta maksettavat korkokulut olisivat mahdollisimman pienet. Lainan maksuohjelma kannattaa kuitenkin mitoittaa sen mukaan, ettei kuukausittainen maksuerä nouse liian korkeaksi omiin tuloihin tai maksukykyyn verrattuna.

Vippi luoton tarjoama laina on aina kertaluotto. Et siis sitoudu lainaa hakiessa pitkiin joustoluotto tai –limiittisopimuksiin. Kun haet lainaa ja maksat sen kokonaan pois, on homma sillä selvä. Mikäli kuitenkin tarvitset jatkossa lisää lainaa, onnistuu se helposti kirjautumalla sisään Vippiluoton kotisivuilla henkilötunnuksen ja PIN-koodin avulla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *